مشاوره حقوقی رایگان - توضیحات شناسنامه

سلام. من شناسنامه ام رو گم کردم و برای گرفتن شناسنامه المثنی اقدام کردم. شناسنامه قبلی من تاریخ تولدم رو تغییر داده بودم و این در بخش توضیحات نوشته شده بود. میخاستم بدونم در شناسنامه المثنی جدید هم هم این توضیحات دوباره نوشته میشه؟ خواهش میکنم جواب بدید.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام بله هر توضیحات و هرگونه تحریر در شناسنامه قبلی شما در شناسنامه جدید نیز لحاظ خواهد شد.