مشاوره حقوقی رایگان - حکم ورود به منزل

با سلام. به خاطر بدهی حقوقی برای یک منزل چقدر میتوان حکم ورود گرفت؟
آیا خانواده طرف بدهکار میتوانن به علت تعدد مامور آوردن به دم در منزلی که متعلق به شخص دیگر است، به علت مزاحمت و سلب آسایش از طلبکار شکایت کنن؟ خانواده بدهکار میگویند که تقصیر ما چیست چرا آبروی ما رو پیش در و همسایه میبرید.

پاسخ ها :

حکم ورود به منزل برای بدهی حکم ورود به منزل بدهکار حکم ورود به منزل ورود به منزل بدهکار ورود به منزل