مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سفته

با سلام و احترام
بنده 2 میلیارد تومان از همسرم خانمم سفته دارم که در مدت ده که از ازدواجمون میگذره از بنده بابت فروش خانه مغازه و سه دستگاه اتومبیل دریافت کرده و بعد از دو سال که از عقدمون گذشت برای من دادخواست طلاق داد بدون دلیل و در دادگاه محکوم به ناشزه بودن شد و این خانم در این چند سال از بنده به طور مدام پول ازبنده میگرفت و در خانه پدرش حضور داشت و خرج خوانوادش میکرد که تمام مدارکش را هم دارم. فقط اینجانب به دلیل علاقه شدید که داشتم به همسرم حاضر بودم هر چی پول میخاد بهش بدم ولی طلاق ندم. حالا بعد از ده سال دیگه واقعا تمکین نمیکنه فقط سه ماه سش ماه یدفعه میاد پول میگیره میره . ایا بنده به دلیل خسارت هایی که به من زده و در ازدواج فریب داده منو و فقط به خاطر پول با من زدواج کرده میتونم سفته هاشو اجرا بذارم و پولم و خسارتهامو پس بگیرم. مدارک فروش همه چیز رو هم دارم. در صورتی که ادعا میکنه من به زور ازش سفته گرفتم. ولی تمام سفته ها با دست خط خودش امضا و اثر انگشت خودش هست و هیچ اجباری وجود نداشت. و اینکه همش موقع پول گرفتن میگفت من پدر بزرگم پول داره بهت پس میدم در اینده. در ضمن یک وکیل خانواده در جریان کلیه امور خانوادگی ما هست و شهادت میدهد. ایا من میتونم سفته هام رو از خانوادش وصول کنم ؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام سفته وسیله و حواله پرداخت است می توانید سفته ها را مطالبه کنید