مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل خیانت همسر

با سلام.
تقریبا یک سال پیش همسرم یک پیج کاری مزون راه اندازی کردن یه مدتی مشغول بودیم تقریبا باهم کار میکردیم کار پیج رو ایشون میکردن کار های بیرون رو من انجام میدادم. من به همسرم (خانمم) (در واتس اپ) مشکوک شدم گوشی ایشون چک کردم دیدم همسرم به یک شماره جک های مبتذل ارسال کردن و نام این شماره رو مشتری ثبت کرده بودن. بعد من شماره ایشون از گوشی برداشتم ببینم پشت خط کی هست که متوجه شدم یک آقایی جواب دادن. بعد برای اطمینان دوباره فردای همون روز صبح تلفن ایشون رو چک کردم دیدم تمام پیام ها رو پاک کردن.
دوباره با اون شماره با یک شماره دیگه تماس گرفتم دیدم آقا جواب دادن.
بعد به همسرم گفتم این شماره کیه که براش جوک مبتذل فرستاده بودی. ایشون انکار کردن که همچین چیزی نیست و دارم اشتباه میکنم اولش گفتن که مشتری خانم هستن بعد پا فشاری من گفتن که بچه محل سابقشون هست. با این شماره فقط باهاش سلام علیک کردم و چیز دیگه ای نیست. بعد گفتن که بابت کار خیر با من تماس داشتن.
من با اون آقا تماس گرفتم گفتم مزاحم ناموس من شدی. ایشون هم انکار رابطه شدن و گفتن اگه مدرک داری ثابت کن. چون خانمم تمام پیام رو پاک کرده بودن من مدرکی نداشتم بعد من به آقا هشدار دادم که دفعه دیگه مزاحم خانمم بشه عاقبت بدی در پیشه.
خانواده خانمم متوجه جریان شدند با کلی دعوا با خانمم که چرا این کار رو کردن ایشون همش انکار میکردن. مادر خانمم حتی به سراغ بچه محل سابق خانمم رفتن و به اون آقا تذکر دادن که دست از زندگی دخترشون برداره.
یک هفته ای سر این موضوع با هم مشکل داشتیم. اما من به خاطر دختر 7 ساله ای که داشتم ایشون رو بخشیدم. یک ماه از این موضوع گذشت. دوباره دیدم خانمم با یک پیج مخفی یک سری پست و استوری عاشقانه به شخص خاص از گوشی ایشون پیدا کردم باز ایشون منکر رابطه با ایشون شدن. گفتن که این ها رو همیجوری گذاشتن استوریا و پست رو. دوباره چند روز درگیر این موضوع بودیم من دوباره به خاطر دخترم که آسیب نبینه تو زندگیش گذشت کردم.
من تمام شماره و پیج اون آقا رو از گوشی خانمم بلاک کردم. بعد از دو ماه فهمیدم شماره اون آقا تو گوشی خانمم سیو شده بود از خانمم پرسیدم چرا شماره این آقا تو گوشیت ثبت شده ایشون بی اطلاعی از این موضوع کردن خلاصه با کلی دعوا و کتک کاری با ایشون برگشتیم به خونه و زندگیمون تا هفته پیش در گوشی خانمم متوجه شدم پیج اون آقا رو زمانی که من بیرون خونه هستم از بلاکی خارج کرده بعد موقع این که من میرسیدم خونه دوباره بلاک میکنن. یک هفته گوشی ایشون چک میکردم آخر سر بهشون گفتم که داری باز چه غلطی میکنی. از خونه زد بیرون به همراه دخترم. من با مادر ایشون اطلاع دادم مادرشون این دفعه پشت دخترشون در اومدن گفتن که من توهم زدم که دخترم دیگه این کار رو نمیکنه. در صورتی که در گوشی همه چیز ثبت میشه که کسی رو از بلاکی در بیارید بعد دوباره بلاک کنید مشخص میشه. الان چند روزی هست که خانمم خونه خواهرشون هستن. الان این متن رو دارم مینویسم با حال خیلی بد مینویسم و من میخوام اقدام کنم برای طلاق.
از وکلای محترم طلب کمک دارم لطفا راهنمایی کنید. ببخشید مطلبم طولانی شد.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتراست قبل از طلاق اول به عنوان رابطه نامشروع از ایشان شکایت کنید