مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی مهریه

با سلام.
سوالم این بود که هزینه دادرسی برای مطالبه مهریه رو چه زمانی باید به دادگاه پرداخت کرد؟
خانومم 414 تا سکه گزاشته اجرا، هزینه دادرسی که برای این‌تعداد سکه باید به دادگاه بدن رو از اولین پرداخت های سکه من باید بدن به دادگاه یا اینکه مهریه کامل پرداخت بشه؟
ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام هزینه اجراییات ثبت در صورتی که مالی را توقیف و بفروشد از محل همان فروش به مقدار 5٪ برداشته خواهد شد و اگر مالی نداشته باشی ناگزیر پس از مدتی باید همسرت از دادگاه مطالبه کند که هزینه اشسنگین است ولی می تواند اعسار از پرداخت بدهد که در صورت قبولی پس از محکومیت قطعی و اجرای حکم از شما اخذ خواهد شد