مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح نام پدر در شناسنامه

چون زمان تولد من شناسنامه پدرم در دسترس نبوده، اسم عموی من به جای اسم پدر تو شناسنامه من ثبت شده. با توجه به اینکه در حال حاضر هم عمو‌ هم پدرم به رحمت خدا رفتن، چطور میتونم شناسنامه ام رو اصلاح کنم. استشهاد محلی با مهر شورای محل تولد رو هم دارم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با استشهاد نسبت به ثبت دادخواست اصلاح نام پدر در دفتر خدمات قضایی اقدام کنید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادخواست نفی نسب نسبت به عمو واثبات نسب نسبت به پدر بطرفیت وراث واازام اداره ثبت به حدف نام عمو وثبت نام پدربطرفیت اداره ثبت احوال تقدیم دادگاه نمایید وبااستشهادیه وگواهی گواهان وتحقیق محلی ادعا راثابت کنید