مشاوره حقوقی رایگان - پاسیو

دورود و‌خسته نباشید
ساکن اپارتمانی هستم 4طبقه 8واحد
که پشت ساختمان رو به اتاق ها پاسیو احداث شده
و طبقه اول ازش استفاده میکنه و وسایل گذاشته
و کلا پنجره هاشون بازه و سرو صدا خیلی میکنن و بدلیل فضای بسته بودن صدا مثل کوه میپیچه
خیلی گفتیم میگن پاسیو برای ما هستش و درب گذاشته شده
حالا سوال من اینه که
1- مشاعات هستش پاسیو برای همه
همسایه های بالایی هم میتونن پنجره ها رو باز کنن ؟؟
2- این اقا میتونه هرجور خواست از این پاسیو استفاده بکنه یا نه؟!

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چنانچه پاسیو در محدوده سند مالکیت اختصاصی واحد نبوده و در صورت مجلس تفکیکی جزو مشاعات قید شده باشد و در صورتی که امکان استفاده برای یک واحد داشته باشد جزو مشاعات محسوب می گردد