مشاوره حقوقی رایگان - سفته بلامحل

سلام بنده به دوستم 7 میلیون تومان قرض داده بودم در عوض از او سفته گرفته ام که با دست خط خودش نوشته نشده بود و به جای امضا با خودکار امضایش مهر ژلاتینی بود که تو هیجا از آن جز در سفته استفاده نکرده است روز دادگاه گفت که به من سفته نداده و امضاها جعل هستند البته پای صورتجلسه ی دادگاه همان امضای سفته را با خودکار زد، سفته ها را فرستادن خط نگاری اکنون نظریه کارشناس این است که از نمونه امضای اصیل ایشان تهیه و بصورت مهر استامپی در متن و ظهر امضاها منعکس شده اند و بدهکار در نزد کارشناس اعلام داشته که تا کنون اقدام به تهیه ی مهر امضا ننموده و در همه جا در تایید اسناد از امضای دستی استفاده کرده و بدلیل داشتن سواد کافی در تمامی مراجع قانونی بصورت دستی امضا کرده است و دست خط واسه بدهکار نمی باشد
دادگاه دوباره تشکیل شد و بدون اینکه دادگاه از بنده شاهد بخاهد به بدهکار گفت قسم بخور و بدهکار قسم خورد و دعوی بنده را رد کردن . در حالی که من دو شاهد هنگام گرفتن سفته ها و یک شاهد هنگامی که بدهکار آمده بود واسه فرصت گرفتن از بنده... داشتم ولی دادگاه با اینکه گفته بودم شاهد دارم شاهدان را احضار نکرد.
لطفا هنمایی کنید که چه باید بکنم ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اعتزاض کنیدوتقاضای استماع شهادت شهودنمایید.موفق باشید