مشاوره حقوقی رایگان - قطع یارانه و یارانه معیشتی

عرض سلام و خسته نباشید.
اینجانب ع.ج هستم که مدت دو ماه هست که یارانه و یارانه معیشتی به حساب من واریز نمیشه چندتا شعبه بانک سپه رفتم میگن حساب عابر بانکت درسته داره کار میکنه و مشکلی نداره. فرمانداری مراجعه کردم شماره ملی منو واردن گفتن یارانه و معیشتی برات واریز شده. تماس گرفتم سازمان هدفمندی یارانه های شیراز با وارد کردن شماره ملی من گفتن یارانه و معیشتی بحساب شما واریز شده ولی مشکل بانکی دارید برید سرپرستی بانک سپه شیراز سرپرستی مراجعه کردم ایشون میگن سال 98 حساب یارانه من بسته شده واریزها هم چند روز بعد سازمان هدفمندی برات واریز میکردن الان سیستم بانک سپه به روز شده و دیدن که شماره یارانه شما بسته شده .
حالا من دست نیاز بطرف شما دراز میکنم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید من چه خاکی بسرم بریزم خدا شاهده من وضع مالی خرابی دارم که واریز نشدن این یارانه و معیشتی ضربه بدی به منو خانواده ام میزنه. خواهش میکنم برادری بفرمایید که چکار کنم ؟

پاسخ ها :

خلیل فرهمندپور

خلیل فرهمندپور :

استان :

در صورتی که فردی بدهکار باشد و دادگاه حکم بدهد از طریق اجرای احکام مدنی به دستور طلبکار از بانکها استعلام می شود و می توان ملبغ یارانه را البته سهم بدهکار را توقیف نمود یا اینکه حکم کیفری غیابی صادر شود و در راستای اجرای ان به دستور دادستان حساب شخصی بسته شود تا خود را معرفی نماید وگرنه دیگر نمی توان حساب شخصی را مسدود نمود