مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب کارفرما با کارگر

سلام، خدا قوت.
از ابتدای برج پنج، شرکت با من قرارداد نبسته و نامه عدم نیاز به من داد و من برای بیمه بیکاری ثبت نام کردم. اما بعد از گذشت دو ماه هنوز با من تسویه حساب نکرده.
فکر میکنم چهار سال سنوات طلب دارم و سنوات و عیدی تا آخر برج چهار امسال و شاید یک سری مزایای دیگر.
متاهل هستم و یک فرزند هم دارم.
چکار باید انجام بدم؟
راهی هست که حقم رو بگیرم و مطمئن بشم شرکت کلاه سرم نمیذاره؟
چون من از محاسبات حقوق و تسویه حساب چیزی نمیدونم.
شرکت هم، شرکتی معتبر و فعال است.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتوانید از طریق اداره کار پیگیری نمایید و تقاضای حق و حقوقتان را بنمایید .