مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت آتش سوزی خودرو

سلام. همسرم صافکار هست ماشین مشتری رو برای صافکاری گرفته بود داخل یک گاراژ گذاشته بود. این ماشین بین دو ماشین بوده و داخل این ماشین رو آتش زدن داخل ماشین کلا سوخته فقط این ماشین سوخته. آتش نشانی گفته ماشین رو آتش زدن. شیشه ماشین پایین بوده همسرم میگه امکان نداره و حالا صاحب ماشین شکایت کرده و خسارت ماشین رو میخواد. هیچ طور هم کنار نمیاد. ماشین اچ سی کراس مدل 97 هست کلا 60 درصد ماشین سوخته و ماشین 170 میلیون بیمه بدنه داره. حالا تکلیف ما چی میشه؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود مالک میتواند از بیمه بدنه استفاده کنه و نهایتا بیمه به شمامراجعه میکند
شما باید ثابت کنید که تعدی و تفریطی در نگهداری خودرو انجام نداده اید