مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند خودرو توسط فروشنده

سلام. مهرماه 97، اقدام به معامله خودرو چانگان 96 با پژو 206 مدل 89 نمودم.
معامله به صورت سوئیچ به سوئیچ انجام گرفت و مبلغ 89 میلیون تومان از طرف صاحب پژو به حساب بنده واریز شد.
لازم به ذکر است که هیچ قولنامه و نوشته ای بین طرفین نوشته نشده اما دو شاهد از طرفین حضور داشتند و خودرو ها با اسناد مربوطه با هم مبادله شد.

بعداز حدود یکی دو ماه، طرفین در شماره گذاری حاضر شدیم و فک پلاک نموده و برگ سبز خودرو و کارت خودرو جدید برای هر کدام صادر شد.
بعد از شش ماه با درخواست خریدار چانگان، اقدام به انتقال سند رسمی در محضر نمودم و ایشان همان لحظه خودرو چانگان را فروخت.

اکنون بعد از دوسال، به طرف معامله که سند کمپانی 206 به نام ایشان می‌باشد، درخواست تنظیم سند را نموده ام.
متاسفانه ایشان امتناع می نمایند.
اکنون به چه صورت میتوانم سند محضری را به نامم بزنم؟
یادآور می شوم سند سبز و پلاک و کارت خودرو به نامم می‌باشد.
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود خریدار پژو علیه تمام فروشندگان تا مالک اصلی اقدام به طرح دعوی الزام به تنظیم سند نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید. هر دو طرف یعنی هم فروشنده و هم صاحب سند را طرف دعوی قرار دهید.