مشاوره حقوقی رایگان - چگونه به ابلاغیه دفاتر الکترونیک پاسخ دهیم

سلام همسرم فوت کردن ‌قبل از فوت ماشینی رو خریداری کرده بودند که به نام نشده و مقداری از بهای ماشین بدهکار بودن بعد از فوت ایشان بدلیل بدهی مرحوم که بیشتر از مال بوده وراث رد ترکه کرده و ارثی را نپذیرفتن و بعد 4 سال ماشین هنوز سند نشده. فروشنده از طریق دفاتر الکترونیک قضایی قرارداد را فسخ و تقاضای استرداد ماشین را دارد و وراث مخالف نیستند آیا باید از طریق دفاتر قضایی اعلام کنند که مخالفتی ندارند و ماشین را تحویل دهند یا نیاری به پاسخ نیست و فقط ماشین را به فروشنده تحویل دهند کافی است

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دفاتر خدمات الکترونیک فقط مرجع تقدیم دادخواست و شکواییه هستند و به دعاوی رسیدگی نمی کنند شما باید به دادگاهی که در ابلاغ قید شده مراجعه نمایید.