مشاوره حقوقی رایگان - مالی

سللام پدر بنده قبل از فوت یک خودرو سواری به شخصی فروخته است که الان با گذشت 9 ماه تعویض پلاک نمیشود و مالیات بر ارث گواهی ارث وراثت میخاهند بعد من الان متوجه شده ام که خریدار ماشین را خیلی ارزانتر از قیمت واقعی خریداری کرده است ایا میتوانم این معامله را فسخ کنم ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درست است که خیارات با فوت به وراث منتقل میشود ولیکن بار اثبات قضییه مبنی بر غبن فاحش در فروش خودرو با شما خواهد بوذ

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا می توانبد ولی عملا سخت وحتی غیر ممکن است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
امکان پذیر می باشد وغبن فاحش را باید اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عملا بعد از 9 ماه بعید ب نظر میرسد مگر به خیار غبن فاحش که باید ثابت شود