مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام بنده تصادف داشتم با یک عدد پارس که ایشون با من هیچ برخوردی نداشتن ولی به سبب دور زدن بنده چپ کردن و به درخت برخورد کردن اسیب دیدن و بنده 50 درصد مقصر شدم بیمه استفاده کردم خسارت بیشتر از سقف بیمه نامه بود و ایشون از بنده بابت افت قیمت و مابقی خسارت شکایت کردن مدل ماشینشون 93 هست ایا شامل افت قیمت میشود ؟؟؟ یا خیر و اینکه بدون مدرک یا چن عدد فاکتور که معلوم نیست جعلی باشه یا نه میتونن الکی بگن اینقد خرج ماشینشون کردن ؟؟؟ و اینکه چون بنده 50 درصد مقصر شدم ایا افت قیمت و مبلغی خرج کرد نصف میشود ؟؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام 50درصد خسارت وافت قیمت باشماست واگرفاکتورها راقبول نداریددرخواست کارشناس ازدادگاه برای برآورد خسارت رابنمایید.ضمنا هرمبلغی که بیمه داده از50درصد خسارت راکم کنید والباقی راپرداخت کنید