مشاوره حقوقی رایگان - احراز محل سکونت با دفترچه بیمه

با سلام. بنده شهرستانی و ساکن تهران هستم. یک خودرو صفر تازه خریداری نمودم و به دلیل این که محل کار بنده پارک فناوری پردیس بود و به طبع دفترچه بیمه تامین اجتماعی از حوزه بومهن صادر شده بود. اجاره نامه منزل هم به نام خودم هست. ولی هنگام تعویض پلاک گفتند چون دفترچه بیمه ات از بومهن صادر شده پس پلاک بومهن پردیس را باید بگیری یا پلاک شهرستان که متولد آن جایی.
الان سوال بنده این است که الان که محل کار بنده به تهران منتقل شده و دفترچه بیمه از حوزه تهران صادر شده آیا میتوانم همین خودرو را به پلاک تهران تبدیل کنم؟
بنده فقط مالک همین خودرو هستم و الان پلاک شهرستان شده. از پلاک کردن من یک ماه گذشته.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

احراز محل سکونت با دفترچه بیمه احراز محل سکونت تعویض پلاک دریافت پلاک تهران پلاک تهران تعویض پلاک