مشاوره حقوقی رایگان - در حین مراحل گرفتن پایان سفتکاری ساختمان هستم

با سلام در حین گرفتن پایان سفتکاری ساختمان هستم به دلیل مشکلات مالی یک طبقه را آماده کرده و با تمام اصول ایمنی ساکن شدم آیا ناظر میتواند درخواست تخلیه یا اعتراضی داشته باشد با توجه به این که آب و برق و گاز کشیدم و ناظرین تاسیسات و ناظر سازه و معماری فرم ها را پر کرده اند ماده صد را نیز پرداختم به مرحله ایستایی رسیدم که محاسب چون پیمانکار هم هست نه انصراف میدهد و نه ایستایی را امضا میکند در نظام مهندسی هم به ایشان ابلاغ شده ولی هنوز پاسخی نداده است ممنون میشوم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

دادخواست مبنیدبر الزام تعهد بدید