مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدن درب توسط ماشین همسایه

سلام. در پارکینگ ما همسایه بیمار و ناراحتی هست که هنگام سوار یا پیاده شدن با درب ماشینش به ماشین ما ضربه میزنه به طوری که بیشتر از ده فرورفتگی در درب ماشین ما بوجود آمده. ماشین اکثر مواقع در پارکینگ هست و مطمئن هستیم که این آسیب در خیابان بوجود نیامده. در پارکینگ هم دوربین وجود نداره. آیا راهی برای پیگیری و شکایت داریم!؟ممنون

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

بدون دلیل و مدرک چگونه میتوانید با شک و تردید اقدام به شکایت نمایید

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اصولا برای ارتکاب جرمی بایددلایل خاص خودش را ارائه نمایید واین دلایل باید متقن باشد یعنی سند مثل فیلم یاشاهد که ورود خسارت را دیده باشد صرف وجود فرورفتگی و داخل پارکینگ بودن وسیله دلیل محکمه پسند نیست چون اگر شکایت کنید و نتونید اثبات کنید خودجرم است