مشاوره حقوقی رایگان - آیا قانون مرور زمان در دعاوی حقوقی نیز تاثیر دارد؟

با سلام و احترام، اینجانب در سال 87 دو قطعه زمین یکی به متراژ هزار متر به مبلغ 17میلیون تومان و دیگری به متراژ دوهزارمتر به مبلغ 28میلیون تومان خریداری کردم، در سال 91 پس از فروش یک قطعه از این زمین ها متوجه شدم که مدارک من جعلی هستند و کلاهبرداری صورت گرفته ، در آن زمان از فروشندگان شکایت کردم اما متواری شدند ، حتی حکم جلب سیار هم گرفتم اما نتوانستم آنها را پیدا کنم، تا اینکه مدتی پیش وقتی دوباره اسناد و مدارک را بررسی کردم متوجه شدم که بنگاه نیز در این کلاهبرداری نقش داشته، و اصلا مدارک زمین ها را بررسی نکرده و موجب این خسارت شده، در واقع یکی از وظایف اصلی بنگاه بررسی مدارک هویتی و مالکیتی بوده که بنگاه هیچ کدام را درست انجام نداده و قولنامه ها دارای ایرادات فراوان هستند، بنابراین تصمیم گرفتم دوباره شکایت کنم اما اینبار از بنگاه، چرا که قصور از طرف او بوده است، اما وقتی شکایت نامه را به دادگاه بردم قاضی گفت مشمول مرور زمان شده، حال سوال من این است که من چگونه میتوانم حق خود را از بنگاه بگیرم و آیا شکایت حقوقی در این باره میتواند نتیجه بدهد ، چرا که بنگاه وظایف قانونیش را انجام نداده و حدود دوازده مورد اشکال در قولنامه پیدا شد که مقصر بنگاه است که باید آن زمان بررسی می کرده.حال سوال من این است آیا من می توانم به حق خود برسم، ضمن اینکه من تا سال 91از کلاهبرداری خبر نداشتم و از 91تا به حال 8سال گذشته نه ده سال، آیا باز هم مشمول مرور زمان میشود؟
با سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بنگاهدار مسئول صحت اسناد ارائه شده به وی نیست. شکایت شما از بنگاهدار بی فایده است