مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام خانم بنده در تجدید نظر در پرونده تمکین محکوم شده، و آیا در پرونده طلاق محکوم میشه، عسر و حرج مطرح کرده، دادگاه بدوی حکم طلاق صادر کرده، دادگاه 2 بار پرونده اعاده کرده و نقص داشته، و هیچ عسر و حرجی نداشته و دروغ گفته،، برا تمکین هم همین دروغ مطرح کرد، محکوم شد، آیا محکومیت تمکین ایشون، در طلاق به من کمک میکنه، ممنون شمایم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

عسر و حرج مصادیق گوناگونی دارد بسته به اینکه منظورشون از عسر و حرج چی باشه شما میتونید در این مورد که تمکن علیه ایشون قطعی شده و غیره استفاده کرده و تقاضای طلاق ایشون رو به مشکل بندازین