مشاوره حقوقی رایگان - تصادف کردم و اونی که زده مقصره

سلام... لطفا جوابمو سریع تر اگر امکان داره بدید

من دیروز تو پارک بودم که یک وانت در پشتش باز شد و زد به پشت ماشین و شیشه رو شکست و در صندوق عقب رو هم آسیب دید
پلیس گفت مقصر وانتی است و کروکی رو هم کشید و داد بهم.
(اما هنوز مدارک دسته پلیسه است تا دوباره امرور بریم پیشش)

فقط گویا بیمه ایران تا 9میلیون تومان خسارت میده ولی ماشین من (النترا2015) خیلی بیشتر خسارت دیده پلیس میگه من که مقصر نیستم باید بیمه بدنه داشته باشم و اون نباید خسارت غیر از 9ت بده
میخاستم بدونم الان چیکار باید بکنم یعنی چون من که اصلا مقصر نبودم باید بیمه بدنه داشته باشم یا اون / و الان چجوری باید اول اینکه هزینه های تعمیر رو بگیرم؟ و بعد برای دریافت افت قیمت باید چه مراحلی رو طی کنم و چقدر زمان میبره؟
ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام . خسارت شما رابه اندازه تعهدی که بیمه داره پرداخت می کنه والباقی خسارت زاباید شخمقصرپرداخت کند ولی چون خودروی شما خودروی متعارف نیست قیمت خودروی شماتقسیمبرخودروی متعارف می گردد(220میلیون)وبر مبنای آن خسارت شما هم تقسم می گردد.مثلا اگرقیمت خودروی شما880میلیون تومان باشد مجموع خسارت شما تقسیم بر4شده یک چهارم خسارت رابیمه یافرد مقصرباید پرداخت نمایند