مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه به صورت توافقی

باسلام من 3/5ساله عقدم و شوهرم منو دوست نداشت و مدام کارایی میکرد که من خسته بشم تا ترک همه چیز کنم. من از دوسال پیش درخواست 30سکه از مهریه امو از اداره ثبت کردم و همچنین درخواست نفقه کردم که هرماه 350 برام بریدند و از حق حبس خودم استفاده میکنم و یکبار هم شوهرم حکم الزام به تمکین داد که چون عقدم و حق حبس دارم رد شده. خواستیم توافق کنیم روی 14سکه که 60 نقد و مابقی چک کارمندی بده تا پایان سال که قرار اشتی گذاشت ولی منو مسخره داشت و مدام توی این مدت میگفت همه چیزمو گذاشتم بورس ... خلاصه که من 14تا رو نقد ازش میخوام و اون میگه من ندارم اونقدا که بهت بدم ولی اون چیزی که گفته بودم رو میتونم بهت بدم ولی من بهش اعتماد ندارم. ولی ما جلسات مشاوره بهزیستی رو رفتیم ولی نامه که توافقاتمون رو توش نوشته باشیم انجام نشده. میتونه زیرش بزنه؟ و اگه بخواد که نده میتونم درخواست مهریه ام از دادگاه بدم؟

پاسخ ها :

نگین پورغلام

سرکار خانم نگین پورغلام :

با سلام
در جلسه ای که در دادگاه تشکیل میشود برای طلاق تکلیف مواردی از جمله مهریه مشخص میگردد
میتوانید شرایط توافق فی مابین را در جلسه مطرح کنید و قاضی توافقات را در حکم خود منعکس خواهند کرد.