مشاوره حقوقی رایگان - تهیه شکواییه تهمت و توهین و افترا

سلام بنده پس از اختلاف با شوهر و خرد کردن اعصاب باعث دعوا میشدن و بعد سکوت میکردن و الان رفتن تقاضای طلاق دادن و همه جا پر کردن که ایشان روانی خانواده شان فلان هستن و ... فحش پیامکی و اینکه زن عقدی زن نمیشه و ایشان گستاخ و بی ادب و میخواهد ما را از هم جدا کند باعث سکوت خانواده و اقوامشان برای صلح شدن حتی رفتن گفتن و کلی اتهام دیگه البته شاهد داماد ما هستش که بنده میخواهم شکایت کنم از خودش و خانوادش که آبروی من را رفتن همه جا بردن ایا میشه کاری کرد؟ مراحلش چیه ؟ممنونم

پاسخ ها :

رضا طالبی دادوکلایی

جناب آقای رضا طالبی دادوکلایی :

شما می توانید شخصا یا توسط وکیل، شکوائیه خود را از طریق دفتر خدمات قضائی ثبت نمایید.