مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

سلام من با شوهرم اختلاف شدید داریم میخوام جدا بشم البته حق وکالت و بدون بذل مهریه رو دارم شوهرم با اس ام اس بمن افترا تهمت میزنه و تهدید میکنه اگه اقدام کنی زندت نمیزارم بلای سر برادرت میارم و خیلی حرفهای زشت و زننده بوسیله اس ام اس میده و من جواب ندادم حالا چیکار کنم شکایت کنم بخاطر افترا تهمت نتیجه میده یا نه کمک کنید اول چیکار کنم البته حق وکالت بدون عزله با اختیار کامل و یه دختر دوساله هم دارم و ایشون قرص اعصاب و روان هم مصرف میکنه و دکتر گفته احتمالا ایشون بیماری پارانوید یعنی شکاکی به اطرافیان دارن ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

تهمت توسط شوهر تهدید توسط شوهر افترا همسر تهمت تهدید افترا طلاق مهریه