مشاوره حقوقی رایگان - نحوه قرارداد شراکت

سلام من با یه نفر که کارگاه تولیدی داره میخام شریک بشم
ولی مشکلش اینه که توی باغ خودشون این کارگاه رو زده و ملک خودشونه یعنی جای اجاره ای نیست
و مجوز رو هم به نام خودش شخصی زده
اگه بخوایم شراکت رو شروع کنیم نمیدونه که باید رو چی شریک شیم رو مجوز رو ملک یا ....
مشکلشون فقط اینه که تو ملک خودشون این کارو کردن و مثلا در اینده اگر من بخام سهم خودم رو بفروشم باید اون درصد رو به من بدن یا نه
چکار کنم گیر کردم بخدا

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام موضوع شما پیچیده نیست و راه حل دارد، اما در خصوص قرارداد های مشارکت مسایل بسیار دشوارتری وجود دارد که معمولاً به آنها توجه نمی شود. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید