مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه پس از‌22 سال از فوت شوهر

با سلام مادر خانم من بعد از 22سال از فوت شوهرش بدلیل فروش منزل مسکونی پدر خانمم از طرف وراث تقاضای دریافت مهریه دارد حال با توجه به فوت شوهرش در سال 75 و مبلغ 700000ریالی مهریه در سال 60 امکان افزایش مهریه خارج از فرمول شاخصهای سال فوت شوهر وجود دارد در اینصورت مبلغ مهریه چقدر میشود؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در صورت فوت شوهر محاسبه مهریه بر اساس شاخص سال عقد و سال فوت محاسبه میگردد و سالهای مابعد محاسبه نمیشود . با این شرایط مبلغ مهریه حدود 13.500.000 ریال خواهد بود .

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

ازاجرای احکام خانواده بپرسید