مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند وقف

دو خواهر از سه خواهر 4 دانگ از ملکی را وقف موسسه خیریه کرده اند تا مرکز درمانی ساخته شود و خواهر بزرگتر متولی آن مرکز باشد.
خواهر سوم هم چون در خارج بوده جهت بنام زدن 2 دانگ وی تاخیر رخ داده که علت تاخیر از سمت واقفان بوده.
ملک و درآمد آن در این مدت حدود 2 سال در اختیار این خانواده بوده.
حال ایشان بخاطر تاخیر، خواستار ابطال سند وقف و برگشت ملک به ایشان شده اند. ازآنجایی که به اموات احترام گذاشته شود موسسه خیریه جهت آغاز عملیات ساخت و ساز تا بنام شدن کامل ملک دست نگه داشته و ملک را در اختیار نگرفته تا خواهر سوم هم از خارج بیاید و سهم خود را بنام موسسه بزند.

حال واقف به استناد عدم قبض ید تقاضای ابطال سند وقف را کرده.
از آنجا که تعلل از سمت خودشان بوده و متولی هم خودشان بودند و ملک در اختیار موسسه خیریه قرار نگرفته ایا امکان دارد از ابطال سند جلوگیری کرد .
راهنمایی لطفا

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مدارک بایدتوسط وکیل رؤیت شود،لطفاحضوری بایکی ازوکلامشاوره بگیرید.موفق باشید