مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

با سلام وخسته نباشید
سئوالی از خدمت عزیزان داشتم
مدت 15 سال پیش ورثه مرحوم ، زمینهای خود را بین همدیگر تقسیم نموده اند و تقسیم نامه دارند و حتی تعدادی ریش سفید شاهد زیر برگه را امضا نموده اند یکی از خواهر ها در جلسه حضور نداشته است و پسر بزرگ ایشان حضور داشته وامضا نموده است و نامه را به امضای مادر خود رسانده است و در چند سال بعد تفاهم نامه ای دیگری را که صحت و سقم تقسیم نامه جلسه اول را تایید می کند را امضا نموده است
بعد از گذشت مدت زمان همین خواهر شکایت جهت تقسیم ترکه نموده بود که طبق حکم قاضی منوط به اینکه تقسیم نامه است رد دعوی صادر گردیده است مجددا خواهری که شکایت نموده بود ، شکایت جهت ابطال تقسیم نامه قبلی و تقسیم ترکه مجدد را از همان شعبه که رای را صادر نموده بود خواسته است. سئوال بنده این است که ایا نامبرده قادر به طرح خواسته خود است یا نه ؟ اگر راهنمایی بفرمائید ممنون میشم
با تشکر

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

شما دعوارا به دلیل اینکه یکبار مطرح شده درخواست رددعوا بکنید قطعادادگاه باعتبارامرمختومه اقدام میکند
درصورت نیاز تماس بگیرید