مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست برای فحاشی و تهدید به قتل

باسلام. بمدت دوسال در آپارتمانی ساکن هستیم و صاحبخانه ايم. یکی از همسایگان بدون وجه قانونی خود را رييس دانسته و به عناوین مختلف به جمع آوری پول میپردازد. به تازگی از من خواسته مدیریت را بدون اینکه خودش تصفیه حساب کند وی کنم و نپذیرفتم. چندین بار به بهانه های مختلف جلوی مرا گرفته و تهدید به قتل کرده. منم به 110تماس گرفته و شکایت کردم. ولی همسایه ها بدلیل ترس از ایشان که پلیس عقیدتی هستند راضی به شهادت علیه ایشان نمیشوند. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام شما میبایست برای طرح دعوی تهدید ادله بیاورید سعی کنید با جمع اوری ادله و یا درخواست تحقیقات محلی از مرجع قضایی شکایت خود را پیگیری نمایید