مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام همسرم بیماری اسکیزوفرنی دارد مدت 6 سال است جدا زندگی میکنم یک فرزند 16سال پسر دارم که با خودم زندگی میکند اقدام برای طلاق کردم فرستادن پزشک قانونی رفتیم از من سوال کرد از همسرم نیز سوال کرد همسرم قبل برای اینکه خانوادهاش قیم او شوند رفته بود پزشک قانونی و پرونده تشکیل داده بود و به من برگه داد تا ببرم بیمارستان فارابی استعلام بگیرم و نامه برای دکترش داد تا جوابش را به پزشک قانونی ببرم ایا با این کارها رای طلاق من صادر می شود و مهریه تعلق میگیرد

پاسخ ها :

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

در صورت مثبت بودن نظریه پزشکی قانونی بلی
مهریه نیز از جانب شما قابل مطالبه است .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بر اساس بند 5 الحاقیه تشخیص مصلحت نظام بر ماده 1120 قانون مدنی :” ابتلا زوج به بیماری های صعب العلاج روانی یا ساری یا هر عارضه صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید …” از موجبات عسر و حرج زوجه بوده و به تشخیص دادگاه رسیدگی کننده و اثبات عسر و حرج، دادگاه زوج را اجبار به طلاق می کند و در صورتی که اجبار میسر نشود به دستور دادگاه طلاق ثبت می شود.
بند 2 ، 3 و 4 شروط دوازده گانه سند ازدواج هم می تواند مستمسکی برای این موضوع باشد.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در جواب فوق ماده 1130 قانون مدنی است که اشتباها 1120 تایپ گردیده و از این بابت عذرخواهی می کنم .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

مهریه نیز حق قانونی شماست