مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

با سلام; آپارتمان ما 12 واحد هست و جای پارک در پارکینگ برای 10 واحد موجود است. در سند همه ی 12 واحد هم نوشته استفاده از زیرزمین به عنوان پارکینگ مشاع با رعایت حق عبور و مرور سایر واحدها; 2 واحد مشخص طی سالیان طبق توافق و صورتجلسه داخلی مالکين قبلي در پارکینگ ایجاد شده در حیاط اقدام به پارک میکردند ولی حالا مالک جدید معترضه که باید قرعه کشی دوباره انجام بشه با توجه به اینکه ما واحد رو در قبال مطالعه سند و رویت محل شماره گذاری شده پارکینگ آن در زیرزمین اقدام به خرید نموده ایم حالا تکليفمون چیه? اینم بگم که محل پارکينگ ما در موقع بازدید از ملک به رویت ما رسیده بود و الان 5 ساله که استفاده میکنیم و مالک اون یکی واحد هم با علم به اینکه طبق توافق اهالی آپارتمان پارکينگش تو حياطه اقدام به معامله نموده ولی با استناد به توضیحات سندش (اینکه پارکینگ در زیرزمین و به صورت مشاعی) اقدام به شکایت از مالکين دیگر واحدها نموده است.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

واحدی که پارکینگ ندارد نمی تواند بابت جای پارک شکایت نماید. ضمن اینکه پارک خودرو در فضای مشاعات منوط به توافق تمام مالکین است و در صورت عدم رضایت هر یک از مالکین هیچ کس نمی تواند در این قسمت ها پارک نماید