مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از پدر شوهر

باسلام
لطفا بفرمایید که از نظر قانون در چه صورتی پدرشوهر در زمان حیات شوهر مکلف و ضامن پرداخت مهریه به زوجه می باشد ؟ بطوریکه کلی امضای وی در عقدنامه می تواند دلیل بر ضامن بودن وی و الزام به پرداخت مهریه در صورت ناتوانی شوهر باشد یا خیر ؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

پدرشوهر بایستی به طور مشخص در عقدنامه ضامن پرداخت مهریه شده باشد. در این صورت زن می تواند دادخواست مطالبه مهریه از ضامن را بدهد. در غیر این صورت مطالبه مهریه از پدر شوهر امکان پذیر نمی باشد.