مشاوره حقوقی رایگان - آیا راهی وجود داره که قبل از عقد عروس مقداری از مهریه رو به داماد ببخشه؟

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
حدود دوسال پیش با دختر خانومی آشنا شدم که از نظر اخلاقی و اعتقادی بسیار خانوم خوبیه
یک ماه پیش رفتم خاستگاری, نامزد کردیم. اما خانوادش برخلاف روزهای اول که گفتن مال براشون مهم نیست مهریه رو سنگین نوشتن, خود خانومم میگه من مهریه رو یه مقدارشو میبخشم
هرجا پرسیدم میگن قبل از عقد امکان بخشش مقداری از مهریه وجود نداره
حالا میترسم به هوای اینکه بعد از عقد میبخشه, عقد کنم و بعد اون بزنه زیر حرفش
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

سلام دوست عزیز مهریه در هنگام تنظیم سند عقد نامه و در عقد نامه آورده میشه چنانچه هنوز عقد نکاح جاری نشده باشه بنابراین مهریه ای هم بر گردن شما نیست تا بشه اون رو بخشید . بنابراین امکان بخشش مهریه پیش از عقد وجود ندارد .

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
به نظر شما توافقات شفاهی را به عنوان مهر تلقی میکنید لکن تا قبل از قید در سند ازدواج و امضای آن چیزی بر عهده شما نیست تا کاهش یابد.