مشاوره حقوقی رایگان - افزایش قیمت سکه و مهریه

سلام، من سال92 از همسرم جدا شدم و در ابتدا حقوقش رو یک چهارم توقیف کردم بعد حکم صادر شد و ایشون تقاضای اعسار داد اعسار پذیرفته شد به 2 ماه و یک سکه و 5 سکه پیش پرداخت، ولی ایشون هیچی پرداخت نکرد از اون زمان هم فقط حقوقش توقیف من هم اقدامی نکردم و از هم جدا شدیم، الان که قیمت سکه خیلی بالا رفته تکلیف سکه ها چطوره براساس همون قیمت که قبلا به محل کارش فرستاده شده یا بر اساس قیمت الان سکه هسش، هنوز هم مبلغ به انتهای خودش نرسیده، و اگر قیمت سکه به روز هسش من باید چکار کنم دوباره برم قیمت سکه را به روز کنم؟ باید برم دادگستری چی بگم که قیمت سکه دوباره به روز بشه و نامه جدیدی با قیمت جدید سکه به محل کارش بره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

سلام
برای به روز شدن سکه شما کاری لازم نیست انجام دهید چون مهریه شما عین سکه است و هر زمان دریافت کنید قیمتش مشخص است و راجع به عدم پرداخت سکه به درخواست شما و اعمال ماده 18 قانون محکومیتهای مالی طرف تا زمان پرداخت یا اثبات اعسار حبس می شود