مشاوره حقوقی رایگان - سلام من ایرانی ام میخوام با دختر افغانی ازدواج کنم

سلام خدمت تمام وکلا و خسته نباشید تورو خدا جواب بدید خیلی واجبه .. بنده 30سالمه و نامزدم19سالشه و افغان هست ولی پدر مادرش بشدت مخالفت میکنن .. آیا میتوانم خودم عقدش کنم و نیازی به اجازه پدرش نباشه و اینکه اگه فرار کنه و عقد کنیم آیا میتوانند کاری انجام دهند ممنون جواب بدین .. و اگر در زمان عقد موقت باکرگی دختره از بین رفته باشه مارو به اجبار به عقد هم در میارن؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

هرپدرومتدری صلاح فرزندان رامیخواهند راههای شما برای تصاحب ایشان نامعقول. وصحیح نیست وحتماهم اجازه پدر لازم است پس فقط و فقط کاری بکنیدتا اعتماد پدرشان را بدست بیاورید