مشاوره حقوقی رایگان - کنترل رفت و امد توسط همسایه

با سلام و خسته نباشید . همسایه روبرویی ما دوربین مدار بسته نصب کرده و دائم رفت و آمد ما را کنترل میکند با این همسایه چکار کنم خواستم به نیروی انتظامی بگم ولی نتونستم ترسیدم حافظه رو پاک کنه و نتونم ثابت کنم خواهشا اگر راهی هست که بنده از دست این همسایه مزاحم خلاص بشم بنده را راهنمایی کنید. ممنون از شما

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بستگی دارد میدان دید دوربین در محدوده درب منزل شما باشد یا خیر. درصورتی که موجبات مزاحمت به حریم شخصی شما را فراهم کند میتوانید شکایت کنید