مشاوره حقوقی رایگان - شکایت زیر مجموعه از بالاسری

با سلام خدا قوت
بنده و خانواده ام 4ماه است که در یکی از شرکت های قانونی و دارای مجوز نتورک مارکتینگ عضو شدیم.
من و خانواده ام جمعا حدود 18 میلیون از شرکت خرید کردیم و جمعا حدود 20میلیون تومان پاداش دریافت کردیم.
یکی از افراد زیر مجموعه بنده به دلایلی از بالاسری های بنده عصبانی شده و توهین کرده و بقیه زیر مجموعه های بنده را با دروغ های مشخص مبنی بر اینکه این شرکت قانونی نیست و ما گول خوردیم تحریک کردند که بروند شکایت کنند و پولشان را برگردانند.
به بنده هم پیشنهاد دادند که همراهیشان کنم ولی به دلیل اینکه حرفشان ناصحیح و بدون مدرک بود، نپذیرفتم.
وقتی برای شکایت مراجعه کردند به ایشان گفته شده که فقط میتوانید از بالاسری مستقیم خود شکایت کنید و بنده بالاسری مستقیم ایشان هستم. این دوستان هم از بنده به جرم دروغگویی و کلاهبرداری شکایت کردند. در صورتیکه دروغی نبوده و مسلما مدرکی ندارند. حتی پیامی در چت هست که به لیدر مجموعه گفتند که کسی که دروغ گفته بنده نبودم. میخواستم بدانم آیا حرفشان به جایی میرسد؟ و آیا بنده میتوانم به دلیل توهین و افترا از ایشان شکایت کنم و اعاده حیثیت داشته باشم؟
قابل به ذکر است که حدود 20 نفر هستند و سرمایه ای که به حساب شرکت واریز کردند و خرید کردند نفری 2/200/000 بوده است.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر شرکت مجوز قانونی داشته باشد شکایت ایشان به جایی نمی رسد. اعاده حیثیت در قوانین ایران به آن شکل که در فیلمها می بینید وجود ندارد. افترا هم با شرایطی که توضیح دادید در این مورد مصداقی ندارد.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

می بایست مدارک و مستندات شما ملاحظه شود ولی چنانچه تبرئه شوید بله میتوانید بابت افترا و سایر جرایم شکایت کنید