مشاوره حقوقی رایگان - اذن ازدواج

سلام 29 سالمه پدرم مجهول المکان هستن
برای گرفتن تاییدیه ازدواج به دادگاه مراجعه کردم یک جلسه دادگاه تشکیل شد دادگاه رای صادر کرد بر ازدواج . اما 20 روز مهلت برای مراجعه پدرم داد که الان بیست روز گذشته و ایشون مراجعه نکردن و هنوز هم دادگاه جلسه بعدی رو مشخص نکرده.
سوال من اینه که چند وقت دیگه باید صبر کنم تا تاییدیه رو بدن و چه مراحل دیگه ای داره ؟ الان چهار ماهه که منتظرم و واقعا خسته شدم. نمیدونم چقدر زمان میبره

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
در صورت صدور رای مهلت 20 روزه برای اعتراض (تجدید نظر خواهی)بوده ووقت رسیدگی مجدد تعیین نمیشود واگر پدرتان اعتراض نکرده باشد حق اجرای حکم را دارید