مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر

سلام چند وقت پیش چندتا از اقوام ما اومدن منزل ما جهت درگیری و بعد از فحاشی رفتن بعد متوجه شدم که پول دستبند طلا و گوشیم گمشده و شکایت کردم قاضی اونارو خواست و با قرار فیش حقوقی آزاد شدن
الآن همونا یکیشون رفته از من و بقیه همدستاش شکایت کرده که همدستاش برعلیه من برای سرقت دروغشون شهادت بدن من الان گیج شدم واقعا
فردا هم روز اخر ابلاغم هست که باید برم فقط نمیدونم فیش حقوقی یا سند با خودم ببرم یا نه؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
قطعا تاالان مشکل شما حل شده ست