مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن منزل توسط موجر

با سلام من اپارتمانی را رهن کرده ام و قرارداد در مشاور املاک نوشته شده و من مبلغ سی و یک میلیون رو نقد به موجر پرداخت کردم و 9 میلیون از مبلغ مانده . اما هنوز ساختمان تکمیل نیست و موجر تحویل نمیده ، از مشاور املاک پیگیر میشم میگه با موجر طرف هستید و به من مربوط نیست. برای فسخ قرارداد چیکار میشه کرد موجر هم میگه پولی که بهم دادی رو خرج کردم و نمیتونم بدم لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...طبق قانون عین مستاجره باید آماده استفاده تحویل مستاجر شود در غیر اینصورت مستاجر میتواند از دادگاه درخواست استرداد مبلغ ودیعه را بنماید.