مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوجه

سلام خسته نباشید. من 14 سال پیش ازدواج کردم شوهرم ناباروری دارن و خودم مشکلی ندارم . همه مراحل درمانی در مراکز ناباروری انجام دادیم ولی بچه دار نشدیم. جدا از سوءرفتار و مشکلات اخلاقیشون.. آیا من میتونم طبق بند 10 عقدنامه دادخواست طلاق بدم چون توافق نمیکنن و منو برای اذیت کردن دوساله بلاتکلیف گذاشتن
آیا برای اثبات ناباروری ایشون فقط پرونده های پزشکی کافی هستن؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

شما میتونین تقاضای طلاق بدین و موافقت میشه

محمدرضا جوابی رحمانی

جناب آقای محمدرضا جوابی رحمانی :

اگه شرط مزبور در عقدنامه رو امضا کردن پس حق طلاق دارین و میتونین اقدام کنین