مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین و طلاق

با سلام
بنده 10 سال هست که ازدواج کردم ولی بچه دار نمیشم و عیب از من هست و دو ماه پیش با خانمم به در منزل بحث ام شد و خانمم منزل رو ترک کرد و هرچه بهش تماس گرفتم و پیام دادم نیامد و من فورا درخواست الزام به تمکین دادم
در سال 91 هم یک بار با خانمم بحث و دعوا م شد و خانمم رو کتک زدم و صورت اش کبود شد و نامه پزشک ی قانونی گرفت ولی من محکوم به حبس و جزای نقدی یا و... نشدم
در شورای حل اختلاف رسیدگی منجر به سازش شد

سوال من این هست که:

آیا خانمم میتونه به این نامه پزشک ی قانونی استناد کنه و از دادگاه طلاق بگیره ؟؟؟ ضمنا به جز همین نامه پزشک ی قانونی نامه ی دیگه نداره.

سوال دومم باتوجه به اینکه اینجانب کارگر میباشم ( کارگر فصلی) و خانمم میدونست که من کارگرم ولی باهام ازدواج کرد

آیا میتونه بابت اینکه من کارگر هستم و درآمد ندارم و بچه دار نمیشم طلاق بگیره؟؟؟

باتشکر...

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

خیر.صرف یکبار منازعه دلیل بر طلاق نمیشه.
بابت کارگر بودن خیر. ولی از جهت بچه دار نشدن امکانش هست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه بچه دار نمی شوید به راحتی می تواند طلاق بگیرد و مهریه و سایر حقوق مالی خود را نیز می تواند مطالبه کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تیر نمی تواند اما تحت شرایطی شاید بهتر است تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صرف وجود یک نامه با طلاق موافقت‌ نمیشود بابت بچه دار نشدن میتواند دادخواست طلاق بدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در ارتباط با پزشکی قانونی خیر
درخصوص سوال دوم شما این احتمال وجود دارد که بتواند موضوع را به عنوان عسروحرج خود تلقی نماید و از این حیث دادخواست طلاق مطرح کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص بچه دار نشدن میتوانید تقاضای طلاق کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال اول خیر است و پاسخ سوال دوم مفصل است اصولا بابت عقیم بودن شما اگر درمان نداشته باشد می تواند طلاق بگیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اثبات عسر و حرج امکان تقاضای طلاق هست