مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان شغلی

باعرض سلام و ادب خدمت وکلای محترم و مشاوران گرامی یک سوال داشتم
بنده از یک نفر شکایت کرده ام در داخل شکوائیه عنوان شغلی ایشان درج شده است استاد حق تدریس. یعنی همان عنوان شغلی که به ثنا گفته شده است و ثبت نام کرده اند. ثنا همین عنوان شغلی را ثبت کرده است. در حالی که ایشان خدمتکار هستند. و استعلام هم گرفته ام.
می خواستم بینیم می شود این موضوع را جعل عنوان شغلی استفاده غیر مجاز از عناوین علمی می باشد شکایتی تنظیم کنم مبنی بر جعل عنوان. چرا که ممکن است ایشان سعی در جلوه دادن خویش در مراجعات اداری باشد. ضمن تشکر فراوان لطفا بنده را راهنمایی نمایید. یک جهان سپاس

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام یکی از ارکان جرم جعل ،اثبات وارد شدن ضرر به شاکی هست و صرف احتمال ورود ضرر کفایت نمیکند.