مشاوره حقوقی رایگان - دندان پزشک قلابی

چندی قبل با دیدن یک تابلوی دندان پزشکی برای معاینه داخل شدم که برای بهم ریختگی دندانم پیشنهاد کامپوزیت رو داد که برای دندان های من درمان مناسبی نبود، پس از کامپوزیت اقدام به از بین بردن و تراشیدن 4 دندانم، و لثه کرد، و فرم قرار گیری دندان هایم را هم از دست دادم و دچار مشکل جویدن و تکلم شده ام، حال به پزشکی قانونی مرراجعه کردم و به دلیل کرونا از معاینه بالینی صرفنظر کرد و به دیه ناچیزی بسنده کردند، خواستم ببینم برای اعتراض به این حکم پزشکی قانونی باید چگونه اقدام کنم، و آیا میتوانم از طریق نظام پزشکی هم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید به نظر پزشکی قانونی در مهلت اعتراض کنید. همچنین میتوانید از طریق نظام پزشکی و صنف پزشکان پیگیری کنید.