مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال منقول

سلام خسته نباشید، من و همسرم در دوران عقد از هم جدا شده ایم، ایشون برای طلاهای سر عقد و وسایلی که به عنوان هدیه برای من خریده، شکایت کرده و گفته اینا امانت دست بنده بوده، دادگاه به نفع ایشون رای داد و به نظر من که اینها هبه بوده اهمیتی ندادند، بنده اعتراض زدم و باز هم موثر واقع نشد، میخواستم ببینم راه دیگه ای هست که من ثابت کنم اینا هبه بوده ؟ در ضمن هر دو دادخواست به مرحله ی اجرای احکام رسیده که من قصد دارم اعسار بزنم
یک سوال دیگه اینکه مقداری از طلاها رو با پول هدیه فامیل های بنده خریداری کرده و کل فاکتورها به نام خودشه، راهی هست که من لااقل بتونم طلاهای خودم رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

چنانچه فاکتورها به نام ایشان باشد نمیتوانید ادعایی داشته باشید