مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ و انباری

با سلام.
اینجانب یک واحد آپارتمان را خریداری کرده ام که در سند آن یک پارکینگ به ابعاد 5*2.20 و به مساحت 11 متر مربع قید گردیده است. این پارکینگ در زیرزمین قرار داشته و یک سمت آن دیوار و سمت دیگر آن پارکینگ واحد دیگر قرار دارد. در سمت دیوار پارکینگ بنده، در انتهای دیوار به عبارتی در طول 5 متر پارکینگ بنده یک انباری وجود دارد که متعلق به یک واحد دیگر است ولی در سند رفت و آمد آن از پارکینگ من می باشد. مشکل از اینجاست که مالک انباری ادعای این دارد که باید ماشین به گونه ای پارک شود که من بتوانم وسایل و ... را بدون مشکل وارد و خارج کنم بنده نیز تا آنجا که می توانم رعایت می کنم ولی نه از طول ماشینم می توانم کم کنم نه از عرض آن لطفا من را راهنمایی بفرمایید. بنده به ایشان تعویض پارکینگ یا انباری را به ایشان داده ام ولی نپذیرفته اند. شایان ذکر است پارکینگ مجاور نیز شرایط مشابه با من را دارد.
سوال دوم: آیا در یک آپارتمان می تواند دو انباری با یک شماره وجود داشته باشد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نحوه چیدمان پارکینگ مطابق صورتمجلس تفکیکی باید انجام شود