مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پول رهن خانه از موجر

با سلام
بنده حدود یک ماه که خونه رو تخلیه کردم و صاحب خانه من گفتن که دو میلیون از پول رهن بمونه تا گرفتن تسویه های خانه من هم از روی حسن نیت قبول کردم ولی تا الان که من حدودا یک ماه شده و تسویه ها را بهش دادم هنوز باقیمانده پول رهن خانه را نداده و جواب تلفن من رد نمیده. چاره و راه حل مشکل چیست.
با تشکر

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات شما به ایشان اظهارنامه بدهید اگر ادا نشده شکایت خیانت در امانت کنید