مشاوره حقوقی رایگان - متهم به شرب خمر

با سلام سه ماه قبل بدون آزمایش اینجانب را متهم به شرب خمر نمودند. با اسرا راینجانب جهت آزمایش گفتند دستگاه خراب است بعد گفتند باتری ندارد. خلاصه من را تحویل پاسگاه دادند و الان هم پرونده در دادگاه است چگونه از خود دفاع کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

من پرونده شمارانخواندم وبراساس توضیح شما پاسخ میدهم.اول اینکه انکارشرب خمرکنید.دوم.وقتی دستگاه آنهاخراب بوده اصل بربرائت شماست وسوم.درجرائم کیفری همواره قانون بنفع متهم تفسیرمیشودومجزات شمابایدبراساس مستندات محکمه پسندباشدوچهارم حتی قاضی شک درمجرمیت متهم که شماباشیدبکندرای بربرائت شمامیدهد.البته این مواردرامحترمانه طوری که ازقاضی درخواست میکنیدعنوان کنیدواگرسوادخودرادرلایحه یاشفاهی به رخ بکشیدکارتان سخت میشود.