مشاوره حقوقی رایگان - دستگیری با 300 سی سی عرق و نیم لیتر نوشیدنی مشکوک به شراب

سلام. من و دوستم رو تو پارک با 300 سی سی عرق و نیم لیتر نوشیدنی مشکوک به شراب گرفتن، البته این هم بگم که ما نخورده بودیم. تو کلانتری به ما گفتن به خاطر سن کمتون آزاد میشید. بنده 15 ساله هستم. و گفتن به عهده بگیرید و بگید واسه ما هست و آزاد میشوید و ما هم ترسیده بودیم به عهده گرفتیم ولی فردا تو دادگستری به قاضی گفتیم که مال ما نبوده و گشت اشتباهی ما رو گرفته. ما با جواز کسب موقتا آزاد شدیم.
میخواستم بدونم تکلیف ما چی میشه؟
نسبت به اندازه مشروبات چقدر باید جریمه بدیم؟
آیا شلاق میخوریم و آیا زندان میرویم؟
با توجه به سن کم و نداشتن سابقه تکلیف ما چی میشه ؟
چند روز بعد رای دادگاه میاد.
لطفا پاسخ کامل بدید خیلی استرس دارم.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

300سی سی اگردرحدکم یک بطری باشدوباتوجه به سنتان وفقدسابقه کیفری به جریمه وشلاق محکوم میشوید.البته ای کاش میزان وثیقه راهم میگفتید