مشاوره حقوقی رایگان - طلب غرامت...

باسلام..بنده سرباز هستم و برج 6 سال 96 حین آموزشی در آموزشگاه سربازی باد فتق گرفتم. متاسفانه هیچ صورت حادثه پر نکردم و به یک هفته معاف از رزمی در یگان اکتفا کردم البته نتایج سونو در بهداری خود آموزشگاه و دفتر پزشک ثبت شده و چهار ماه بعد در یگانم عمل بادفتق رو انجام دادم که باعث شده بیضه چپم عفونت کنه و کوچیک بشه و کاراییش رو از دست بده و الان میخوام درخواست غرامت کنم هم برای باد فتق عمل شده هم برای بیضه ام که عفونت کرده... آیا میتونم یا نه؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

ازطریق کمیسیون پزشکی شروع کنیدواگرنتیجه نگرفتیدبایدنزدبنده مراجعه بامشاوره رایگان